T-shirt v-hals slim-fit zwart
T-shirt v-hals slim-fit zwart

T-shirt v-hals slim-fit zwart

Gratis verzendingOp voorraadVóór 16:00 uur op werkdag besteld, volgende werkdag in huis

Met dit zwarte slim-fit t-shirt met v-hals van het Nederlandse merk Beeren kom je mannelijk en stijlvol voor de dag. Het zorgt op warme dagen niet alleen voor wat extra verkoeling, maar ook maakt zijn perfecte slim-fit pasvorm al die extra rondjes in het park ruimschoots waard. Je bent zo weer helemaal klaar voor de zomerse dagen op het strand, waarna dit t-shirt je nieuwe kleurtje mooi accentueert.

Ook op koudere dagen doet dit veelzijdige t-shirt met v-hals, gecombineerd met je favoriete jeans en sneakers, bij uitstek dienst als solide basis van je outfit tijdens een avondje uit. Draag je hem als ondergoed, dan komt de v-hals ideaal van pas onder een overhemd, waarvan je het eerste knoopje open laat. Je ondergoed blijft op deze manier onzichtbaar, waarmee je aangeeft een man te zijn met oog voor detail en stijl. Het t-shirt is tevens wat langer dan gewoonlijk, waardoor je er de rest van de dag geen omkijken meer naar hebt, na hem die ochtend te hebben ingestopt.

Dit t-shirt met v-hals is gefabriceerd van 100% hoogwaardig katoen met fijnrib. De gebruikte breitechniek zorgt ervoor dat het t-shirt geen zijnaden bevat, waardoor je minder kans hebt op scheuren.

Kies je pack
Kies je maat