T-shirt v-hals slim-fit wit
T-shirt v-hals slim-fit wit

T-shirt v-hals slim-fit wit

Gratis verzendingOp voorraadVóór 16:00 uur op werkdag besteld, volgende werkdag in huis

Met dit witte slim-fit t-shirt met v-hals van het Nederlandse merk Beeren kom je fris en stoer voor de dag. Het zorgt op warme dagen niet alleen voor wat extra verkoeling, maar ook maakt zijn perfecte slim-fit pasvorm al die extra rondjes in het park ruimschoots waard. Je bent zo weer helemaal klaar voor de zomerse dagen op het strand, waarvan je kleurtje mooi afsteekt tegen je nieuwe t-shirt.

Ook op koudere dagen doet dit veelzijdige t-shirt met v-hals, gecombineerd met je favoriete jeans en sneakers, bij uitstek dienst als solide basis van je outfit tijdens een avondje uit. Draag je hem als ondergoed, dan komt de v-hals ideaal van pas onder een overhemd, waarvan je het eerste knoopje open laat. Je ondergoed blijft op deze manier onzichtbaar, waarmee je aangeeft een man te zijn met oog voor detail en stijl. Het t-shirt is tevens wat langer dan gewoonlijk, waardoor je er de rest van de dag geen omkijken meer naar hebt, na hem die ochtend te hebben ingestopt.

Dit t-shirt met v-hals is gefabriceerd van 100% hoogwaardig katoen met fijnrib. De gebruikte breitechniek zorgt ervoor dat het t-shirt geen zijnaden bevat, waardoor je minder kans hebt op scheuren.

Kies je pack
Kies je maat