T-shirt diepe v-hals slim-fit zwart
T-shirt diepe v-hals slim-fit zwart

T-shirt diepe v-hals slim-fit zwart

Gratis verzendingOp voorraadVóór 16:00 uur op werkdag besteld, volgende werkdag in huis

Dit zwarte slim-fit t-shirt met diepe v-hals van het Nederlandse merk Beeren maakt dat harde werk in de sportschool dubbel en dwars waard. Op zomerse dagen houdt het je lichaam koel, terwijl het je nieuwe kleurtje mooi accentueert, waardoor het perfect dienst doet als mannelijke en modieuze top. Op koudere dagen laat het je echter ook niet in de steek, als je het tijdens een avondje uit combineert met je favoriete jeans en sneakers voor een stoere look. De diepe v-hals is uitgesneden tot net boven okselhoogte.

Dit veelzijdige t-shirt is echter ook ideaal onder een overhemd te dragen, waarvan je de bovenste twee knoopjes open laat. Met de extra laag voorkom je niet alleen een onfris gezicht, maar je ondergoed blijft hiermee ook onzichtbaar, waarmee je laat zien een man te zijn met oog voor stijl en detail. Het t-shirt is tevens wat langer uitgevoerd dan gewoonlijk, waardoor het de hele dag blijft zitten zoals je het die ochtend hebt ingestopt.

Dit t-shirt met diepe v-hals is vervaardigd van 100% hoge kwaliteit katoen met fijnrib. Door de gebruikte breitechniek bevat het t-shirt geen zijnaden, waardoor er minder kans is op scheuren. 

Kies je pack
Kies je maat