Privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van verschillende formulieren, die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van deze website en het adequaat kunnen verlenen van een snelle service. De opgeslagen gegevens worden strict vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden doorverkocht of verhuurd.

Voor uw en onze veiligheid worden in onze logboeken alle bezoeken aan deze website opgeslagen. Hierbij wordt tijd, datum, type browser, IP-adres en de herkomst van het bezoek opgeslagen. Deze website maakt tevens gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van de afgeschermde onderdelen van deze site, alsook noodzakelijk zijn voor het juist functioneren van het winkelwagensysteem. Onlineshirtsbestellen.nl maakt uitdrukkelijk geen gebruik van trackingcookies of andere profileringssystemen.

Beveiliging van deze gegevens
Deze website wordt gehost op een streng beveiligde gedeelde omgeving. Wij doen er alles aan om de veiligheid van uw en onze gegevens zo goed mogelijk te waarborgen.

Permanente opslag
Alle expliciet en impliciet door deze website verzamelde gegevens worden permanent in onze databanken opgeslagen. Inzage in deze gegevens is beperkt tot medewerkers van Onlineshirtsbestellen.nl.