Over onlineshirtsbestellen.nl

De t-shirt- en boxershortwebshop Onlineshirtsbestellen.nl wordt gerund door twee jonge internetondernemers. Ro Achterberg (1979) en Rob de Bonth (1984) zijn beiden hun hele leven al fervente dragers van t-shirts en boxershorts, waardoor ze een goede neus hebben ontwikkeld voor mannenkleding van hoge kwaliteit. Aan hun webshopconcepten ligt een filosofie ten grondslag die ervan uitgaat dat je met voordelige en kwalitatieve producten, ondersteund met een persoonlijke en snelle service, een zo breed mogelijk publiek van een hoogwaardige dienst kunt bedienen.

De t-shirts en boxershorts die zij in deze webshop aanbieden, zijn geselecteerd op een aantal strenge criteria. Een perfecte pasvorm, een veelzijdige inzetbaarheid, een hoge kwaliteit, een stijlvolle vormgeving en natuurlijk een betaalbare prijs moeten garanderen dat je altijd tevreden bent met je aankoop.

Onlineshirtsbestellen.nl is gevestigd te Amsterdam en maakt onderdeel uit van Fabricate VOF, dat met een derde compagnon vooruitstrevende internetconcepten bedenkt en realiseert. Onlineshirtsbestellen.nl staat bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam ingeschreven met nummer 34345440.